Retourneren

We gaan ervan uit dat je tevreden bent met jouw aankoop, maar als je toch een artikel terug wil sturen, is dit mogelijk. Wij vragen om de volgende stappen te volgen, zodat we jouw retour goed kunnen verwerken. Zonder deze retour aanvraag kunnen wij u retour niet in behandeling nemen, De verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

1. Retour aanmelden
Maak binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen een retour aan via ons retourformulier onder aan deze pagina. Dit kan gemakkelijk worden gedaan met je e-mailadres en ordernummer. Geef hier aan welke producten je retour gaat sturen en wat de reden hiervoor is.

2. Retourlabel
Print het retourlabel uit en plak deze op de retourdoos. Breng het pakket naar een afhaalpunt van de
door u gekozen vervoerder. Let op: Artikelen met gebruikssporen of die niet meer in de originele verpakking zitten kunnen wij niet meer retour nemen.

3. Retour adres

Jomazo

Dijkstraat 71

5554 PR Valkenswaard

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@jomazo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is